Feliç aniversari Amèrica del mar al mar brillant i més enllà

Els visitants van viatjar als EUA a l'abril
5,889,335 visitants estrangers van viatjar als EUA a l'abril

Feliç 4 de juliol a tots els nord-americans i a tots els amics dels Estats Units d'Amèrica arreu del món. eTurboNews té el privilegi de trobar-se en un país on els mitjans de comunicació poden parlar i els periodistes no han de témer a ser intimidats. L'editor d'eTN Juergen Steinmetz comparteix els seus pensaments com a alemany-americà el 4 de juliol.

Vaig emigrar als Estats Units des de Düsseldorf, Alemanya, l'any 1982 amb tants somnis com a jove professional per construir una vida i un negoci en aquest meravellós país, la terra d'oportunitats infinites.

Encara estimo el meu país natal, Alemanya, on vaig créixer, vaig anar a l'escola i tinc molts dels meus familiars i amics en els quals confio. Sempre serà casa meva. Aquesta és la gran part a l'hora d'afegir Amèrica com a nova llar, on cultures, idiomes i experiències de tots els racons del món s'uneixen per convertir-se en un sol poble, per convertir-se en nord-americans amb un objectiu comú i per viure el somni americà.

2.6 milions de persones van emigrar als EUA només el 2022, amb 80 milions de visitants que arribaven als nostres aeroports, fronteres terrestres i costes cada any. Per molt crític que sigui el món amb els problemes nord-americans, gent d'arreu del món ens estima, ens visita i es mou per ser un de nosaltres. Cada dia aquells que no tenen la sort d'obtenir un visat per venir aquí legalment, arrisquen la seva vida i molts moren per creuar les nostres fronteres.

Els Estats Units segueixen sent un país al qual el món vol viatjar i formar part. Això no ha canviat des de 1776.

Quan em vaig mudar a la petita ciutat d'Olathe, Kansas el 1984 em vaig sentir com el Mayberry dels Estats Units. Una ciutat meravellosa en un dels comtats de més ràpid creixement dels Estats Units amb gent súper amable i de confiança, que sovint no coneixen gaire la resta del món.

Reinstal·lació al Aloha L'estat de Hawaii el 1988 va ser, però, un canvi de vida. Adoptant l'essència de la Aloha Esperit, i experimentant la bellesa de les nostres remotes illes tropicals al mig del Pacífic. Semblava a un milió de milles de distància dels EUA, però al cap i a la fi, forma part del nostre país.

36 anys després vaig deixar Hawaii per fugir del cost de la vida cada cop més gran. Em vaig mudar a Dallas, Texas el 16 de juny de 2024. Dallas és una ciutat sofisticada, moderna i acollidora, i tan diferent de Hawaii.

Estic aprenent cada dia quan rebo elogis de persones que s'adonen de la meva matrícula de Hawaii. Estic sorprès quan entro a un supermercat i veig el doble de varietat per aproximadament la meitat del preu.

M'encanta conduir el meu Mercedes alemany a 75 mph per espais oberts de Texas.

Estic impressionat quan visito un consultori mèdic amb eines sofisticades i eficiència.

Estic adoptant, però per ser sincer, ja trobo a faltar les meves platges, les tortugues i els refrescants vents alisis.

De camí a Dallas, després de recollir el meu cotxe a Long Beach, Califòrnia, em vaig aturar al meu lloc preferit del món, un lloc que et pot fer plorar els ulls, perquè és molt bonic: el Gran Canó d'Arizona.

Vaig experimentar l'hospitalitat i l'amabilitat de la gent que vaig conèixer quan em vaig allotjar a Cortez, Colorado, i l'encantadora ciutat de Santa Fe a Nou Mèxic amb un tast de l'Antic Mèxic.

Amèrica no és un país perfecte, però a prop d'ell. La política aquí és bruta i m'agradaria que tinguéssim més opcions per votar. Les armes són mortals i haurien de ser prohibides.

La política exterior i els dobles estàndards no sempre reflecteixen la manera de pensar de la gent i pot ser vergonyós com a nord-americà quan viatja i s'enfronta a vells amics que no resideixen en aquest país.

Aquí està la part bona. A nosaltres, a la gent, podem pensar i parlar, però malauradament, l'èxit passa sovint amb els diners i els que en tenen.

US AID ha emès avui aquesta meravellosa declaració, que m'agrada adoptar:

Aleshores, els 56 delegats del Segon Congrés Continental van adoptar per unanimitat la Declaració d'Independència el 4 de juliol de 1776, reivindicaven el dret a un govern per i per al poble, on els seus interessos estarien representats i les seves veus fossin escoltades.

Avui honrem no només aquest ideal fundacional, sinó també les persones que van impulsar durant segles perquè s'apliqués a tots els nord-americans, independentment de la creença d'identitat o dels antecedents, per construir un país on tothom pogués viure amb seguretat i llibertat per donar forma activa al futur. del seu país. Honorem les dones, des de Susan B. Anthony i Elizabeth Cady Stanton a Seneca Falls fins a Sojourner Truth a Akron, Ohio, que van defensar ferotgement el dret de vot de totes les dones.

Honorem els estudiants de color que van liderar assegudes i marxes per reivindicar la igualtat de drets. Honorem els activistes LGBTQI+ que van organitzar protestes de Los Angeles a Chicago i Nova York pel dret a estimar i a viure, com ells mateixos. I honorem els innombrables nord-americans que continuen lluitant per la llibertat i la igualtat: a les aules i als tribunals, a les legislatures estatals i als salons del Congrés, a les taules de sopar i de conferències, a les comunitats aquí a casa i arreu del món.

Aquest 4 de juliol, ens insto a tots a reconèixer la tremenda responsabilitat que tenim per crear una unió més perfecta, i, tanmateix, podem ajudar a construir una nació on tothom, sigui qui sigui o on visqui, pugui perseguir aquells. drets més inalienables a la vida, la llibertat i la recerca de la felicitat.

Sobre l'autor

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz ha treballat contínuament en la indústria turística i de viatges des que era adolescent a Alemanya (1977).
Va fundar eTurboNews el 1999 com a primer butlletí en línia per a la indústria mundial del turisme de viatges.

Subscriu-te
Notifica't de
convidat
0 Comentaris
Respostes en línia
Veure tots els comentaris
0
M'agradaria pensar, comenteu-ho.x
Comparteix a...